Varstvo osebnih podatkov

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve dosežene, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Upravitelj spletnega portala Bazarhrane.eu, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Bazarhrane.eu , zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek
  • naslov in kraj bivanja
  • kontaktno telefonsko številko
  • naslov elektronske pošte
  • ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu Bazarhrane.eu

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki oddajajo oglase iz spletnega mesta. Vsakemu uporabniku pa so ob obisku dodeljeni, štirje piškotki sistema Google Analytics, ki služi analizi obiskov spletnega mesta Bazarhrane.eu.

Upravitelj spletnega mesta, Bazarhrane.eu, podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam.

Izjemno razkritje osebnih podatkov
Podatki, ki jih Bazarhrane.eu zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov portala Bazarhrane.eu.

Podatke zbira in z njimi upravlja Robert Grabrijan s.p. Adlešiči 5b 8341 Adlešiči DŠ: SI12404110